• Uitzomeren 2016
  • Uitzomeren 2016
slider title

We sluiten de zomer af met een gezellig eindezomerfeestje in het sfeervolle Sebrechtspark. Op het programma staat een mix van film, muziek en straattheater.

PRAKTISCH 

Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus
Gratis
Sebrechtspark, ingang via Oude Zak, 8000 Brugge

PROGRAMMA 

VRIJDAG 26 AUGUSTUS 

vanaf 20u: Zomerbar

om 21u30: Film - Whiplash (12+)
 - VS, 2014 - 107'

''

Andrew Neyman, een jonge jazzmuzikant, wil de beste drummer van zijn elitaire conservatorium worden. Terence Fletcher, die bekend staat om zijn spartaanse lesmethodes, leidt het beste jazz-ensemble van de school. Onder invloed van de tirannieke Fletcher wordt Andrews streven naar perfectie een ware obsessie. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste maar ook bijna tot waanzin. 

ZATERDAG 27 AUGUSTUS

vanaf 20u : Zomerbar

om 21u30: Film - 
Qu'est - ce qu'on a fait au Bon Dieu ? (12+ )  - FR, 2014 - 97'

''

Claude en Marie Verneuil hebben drie dochters. Hun ruimdenkendheid wordt op de proef gesteld wanneer alle drie de meisjes naar huis komen met een vriend van een andere origine of geloofsovertuiging...

ZONDAG 28 AUGUSTUS 

vanaf 12u : Zomerbar

vanaf 13u : straattheatervoorstelling en concertjes

Om 13u, 15u en 17u: PikzPalace - Botoxbox (60')

''
En u die dacht dat de tand des tijdsonverbiddelijk is? Niet meer nadat u het geheim van de Botoxbox ontdekt heeft. Geen dure en pijnlijke behandelingen, maar slechts 1 minuut in deze magische ruimte en u bent als herboren. Blijf eeuwig jong! Bezoek de Botoxbox!

http://www.pikzpalace.be/nl/overzicht/botoxbox/

Om 13u30, 14u30, 15u30 en 16u30: Zinderling - Velodroom (25')

'' 
Spektakel ter promotie van het Belgische amateurwielrennen! V-man en V-boy verwelkomen je in de Velodroom. Je wordt meteen lid van het rode of het blauwe team. Hoe sneller de deelnemers rijden, hoe sneller de vedette van dat team op het scherm vooruit schiet en de eindmeet nadert. De kettingen zijn gesmeerd, de tribunes afgestoft… Zij zijn er klaar voor! En jij?

https://www.youtube.com/watch?v=L9nLrL8Knas 

Van 13u tot 18u: CirQ - Refu-acts

''
Bij CirQ zitten ze niet verlegen om een taboe te doorbreken. Alle refu-acts werden samen met vluchtelingen uit alle windhoeken van de wereld uitgedokterd en door hen waar gemaakt. Zo kun je bij Refu- merchandising een gezeefdrukt tour-shirt met vluchtroutes op de kop tikken. Nog geen reisplannen? Doe inspiratie op bij Refu- travel. Mazen vertelt je in geuren en kleuren over de mooiste steden van zijn geboorteland Syrië. Laat je kwafferen en soigneren bij Refu Salon door topkappers uit Palestina en Bagdad. Ook overtollige gezichtshaartjes moeten er aan geloven via epilatie met een touwtje. Verder kan je hier terecht om je kledij te laten herstellen, inkorten of simpelweg te pimpen. Bewonder zeker ook de mini-galerie van artiest Samer, hij maakt op Refu-art prachtige portretten in houtskool of verf.

https://cirq.be/productie/batahlan 

Van 13u tot 17u: Productions en Zonen - Dilemma

''

Welkom bij ‘Dilemma!’. Neem plaats. Kies. Kies juist. En doe dat snel. Snel en juist, in uw belang!

http://www.productionsenzonen.be/ 

Om 13u en 16u10 Teatro Pachuco -  Coup de Foudre (40')

'' 
Coup de Foudre is wat er gebeurt als je onverwachte liefde vindt; magie zonder trucjes, poëzie van de ziel en ruwe schoonheid. Het is een liefdesverhaal tussen twee mensen, maar ook een liefdesverhaal over oude valiezen, cowboylaarzen en rubberen kippen. Coup de Foudre vertelt over misverstanden, maar ook over tederheid, eenzaamheid en de zoektocht naar elkaar. Niets is wat het lijkt in deze ontmoeting tussen een clown en een ballerina… twee buitenbeentjes die liefde en aanvaarding vinden wanneer zij een koffer vol dromen openen. 

https://vimeo.com/52696520 

Om 13u50 en 17u Bernard Massuir - Salto Vocale (35')

'' 
Het arsenaal aan geluiden die deze stemkunstenaar kan produceren zal je doen verwonderen. Deze artiest is van alle markten thuis: clown, cabaretier, zanger, maker van geluiden, en nog veel meer. Hij draait in het rond, springt op en neer en maakt met zijn zelf geproduceerde geluiden prachtige nummers die je aan allerlei verschillende muziekgenres doen denken. Een hartelijke show voor jong en jonger.

https://www.youtube.com/watch?v=VHAq6cryi_4 

Om 14u35 en 17u45: Carré Curieux - Ode à Lyoba

''

Een nette man in pak loopt rond met een koe op wieltjes. Zijn we gek? Absoluut! Lyoba is een Zwitserse lokroep voor koeien, in deze voorstelling lokken we publiek naar korte acrobatische acts vol absurde en beestige humor! Wie is aan zet, de koe of de acrobaat?

http://www.carrecurieux.be/?page=sp&sp=Ol