• Los2Play
  • Cia. Trifaldů
  • Uitwijken - cultuur op toer juli 2012
slider title

Van 9 tot 13 juli trekt Uitwijken door 5 Brugse wijken met een Spaanse circusact en dit naar aanleiding van het circusfestival Cirque Plus dat plaatsvindt op 14, 15 en 16 juli in het Entrepot.  Zoals aangekondigd zou dit de voorstelling "L'home que perdìa els botons" van het Spaanse gezelschap Circ Panic zijn, helaas kan deze voorstelling niet doorgaan wegens een geblesseerde artiest. De voorstelling wordt in Zeebrugge, Koolkerke, Ver-Assebroek en Sint-Michiels vervangen door het Spaanse trio Cia. Trifaldó met "L' es3". In Sint-Andries zal het Spaanse gezelschap Los2Play optreden.  De voorstellingen starten telkens om 19u en zijn gratis.

 "L' es3"- Cia. Trifaldó (ES)

Drie kaderleden snakken naar adem en hebben dringend nood aan meer vrijheid en beweging. Ze beginnen te spelen met hun aktetas en doorbreken zo de dagelijkse sleur op het werk. De drie performers van het Spaanse Cia. Trifaldó combineren in hun voorstelling circustheater, clownerie en acrobatische dans.

waar en wanneer
ma 9 juli om 19u : Sint-Donaaspark, Zeebrugge
di 10 juli om 19u : aan de kerk in de Arendstraat, Koolkerke, klik hier voor een foto van de locatie. 
wo 11 juli om 19u: Pastoor Verhaegheplein, Ver-Assebroek
do 12 juli om 19u: Grasveld Sint-Godelieve, Sint-Michiels

De voorstelling begint om 19u en is gratis! De bar opent al om 18u30.

''

 "Starfatal"-  Los2Play (ES)

Het Spaanse Los2Play brengt het soort circus waar enkel plaats is voor magistrale lichamen en perfecte bewegingen, waar fouten heel onwaarschijnlijk zijn en een gebrekkige coördinatie onmogelijk. Een explosieve mix van acrobatie, jonglerie en trampoline. Een hoogvliegende, sublieme en absoluut overbodige show. Zelfrelativering is een van de sterkste punten van Los2Play. Met 'Starfatal' brengen ze circus en slapstick van ongekend niveau. 

waar en wanneer
vr 13 jul in Sint-Andries: Speelplein Hermitage - Oude Sint-Annadreef, Sint-Andries

De voorstelling begint om 19u en is gratis! De bar opent al om 18u30.

''