Brugge Plus

Hieronder een selectie van het UiTaanbod in Brugge van 7/12-13/12/18.
Voor de volledige evenementenkalender, klik hier

Festival: December Dance
Do 6 tot zo 16 december
Verschillende locaties

Na Montréal en Québec (DD08), Centraal-Europa (DD10), Noord-Europa (DD12), Azië (DD14) en het Verenigd Koninkrijk (DD16) focust de twaalfde editie van December Dance op het hedendaagse danslandschap van Australië en Nieuw-Zeeland! Onder de titel Dancing Down Under wordt het beste uit de dansscene van onze tegenvoeters gebracht. 

> Meer info en tickets

Comedy: Oender invloed - De Mugge van Brugge
Vr 7 en za 8 december om 20u en zo 9 december om 14u
De Dijk, Blankenbergse Steenweg 221

Hij brengt eerbetoon aan de mensen de hem geïnspireerd hebben. Verwacht geen stand-up comedy, maar eerder een cabaret hommage aan diverse typetjes zoals Willy Lustenhouwer, André Van Duin... 

> Meer info

> Tickets

Midwinterfeest 2018
Zo 9 december van 11u tot 18u
Balstraat

Het Midwinterfeest brengt voor de 17de maal een warme kerstsfeer naar de Sint-Annawijk. Een kerstmarkt met ambachtelijke producten vult de (Kerst)Balstraat. Ideaal voor wie nog een geschenkje zoekt met veel kennis en liefde gemaakt. In de kraampjes wisselen snuisterijen, lekkere hapjes en drank elkaar af. 

> Meer info

Film: Lazzaro felice
Verschillende speeldata
Lumière, Sint- Jakobsstraat 36

Boerenjongen Lazzaro is jong, naïef en welwillend. Eigenschappen die het leven in het fictieve, rurale Inviolata voor hem moeilijk en gevaarlijk maken. Hij is blind voor het onrecht dat zijn volk wordt aangedaan door Markiezin Alfonsino de Luna en is kwetsbaar voor manipulatie. Tijdens een bezoek van de markiezin raakt hij gehecht aan Tancredi, de zoon van de markiezin, die Lazzaro meesleurt in een web van leugens en bedrog. 

> Meer info

Expo: New Visions of Art: an international exhibition of contemporary art by women artists
Dagelijks van 11u tot 18u t.e.m. za 8 december, nocturne op vr 7 december tot 22u
Jan Garemijnzaal, Het Belfort, Markt 7

Negen internationale vrouwelijke kunstenaars stellen hun werken voor in Brugge. (Noorwegen, Nederland, Frankrijk, G-H Luxemburg, Italië en Frankrijk) 

> Meer info

> Gratis

Expo: Het 1e Digitaal IJsmuseum In De Wereld
Dagelijks van 10u tot 19u t.e.m. zo 6 januari
Stationsplein Brugge

Net als zonlicht op water, is niks méér magisch, dan videoprojectie op kristalhelder ijs. 100 videoprojecties verlichten het panorama van 60 ijssculpturen, op een hoogte van minstens 4 meter, voor het plezier van alle bezoekers. 

> Meer info en tickets

Ook te koop bij In&Uit
Dagelijks geopend van 10u tot 17u, zon - en feestdagen van 10u tot 14u (uitgezonderd 24 en 31 december tot 16u en gesloten op 25 december en 1 januari)
't Zand 34

Doe eens een geschenkbon cadeau! De In&Uit geschenkbon kan aan de balie of online aangekocht worden. Het volledige aanbod van de vrijetijdswinkel kan aangeschaft worden met de bon. Tickets voor Concertgebouw, Cultuurcentrum, Kaap|De Werf, Kamerorkest, Symfonieorkest, Comedyshows, Cactus Muziekcentrum,... Maar kan ook gebruikt worden om Kinepolistickets, fiets- en wandelkaarten, wieleroutfits, enz aan te schaffen. De bon dient steeds ingewisseld te worden aan de balie van In&Uit.

> Geschenkbon

Klik hier om uit te schrijven.
info en tickets

In&Uit Brugge, 't Zand 34 [Concertgebouw]
www.inenuitbrugge.be
Maandag tot zaterdag 10u tot 17u
Zon- en feestdagen 10u tot 14u
Volg In&Uit Brugge ook op facebook
Meer uit in brugge?

Lees ook Exit, de maandelijkse cultuurkrant
en Exit onder 12, de tweemaandelijkse
cultuurkrant op kindermaat.