• Iedereen Klassiek 2015
  • Iedereen Klassiek 2015
slider title

Brugge in de ban van klassiek.

Wie er al twee keer bij was, kan erover getuigen: zó vier je feest met klassieke muziek. Van solist tot groot orkest, van jong tot oud, van boegbeeld Bach tot volstrekt nieuwe klanken: Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassieke muziek. Met initiatiefnemer Klara, Concertgebouw, Brugge Plus en vele partners in Brugge bereiden we een uitbundig programma voor, met vertakkingen in de hele binnenstad.

In de binnenstad duiken studenten van het Stedelijk Conservatorium op in winkels langs de route St.-Jakobsstraat-Noordzandstraat, in de Stadshallen kan je genieten van yoga of massage in de Klara-Wellness, deel uitmaken van het grootste handbellen-orkest van België en veel meer.

Iedereen Klassiek is de ideale introductie in de wereld van de klassieke muziek. Nodig voor dit gratis evenement dus familie en vrienden uit om hen te laten kennismaken met de kracht en schoonheid van Bach, Beethoven en Brugge.

Het volledige programma vind je op www.klara.be of download de brochure hier

De reportage door Soundcast (Concertgebouw) 2015

 

Iedereen Klassiek is een organisatie van Klara, Concertgebouw Brugge en Brugge Plus vzw i.s.m. dienst lokale economie,jeugddienst, dienst cultuur en Stedelijk Conservatorium Brugge.

Met de financiële steun van Stad Brugge en Concertgebouw Brugge. Met dank aan Muziekhandel Rombaux voor het Pianobuffet.