• Concert Intergalactic Lovers
  • Concert Intergalactic Lovers
slider title

Sinds 2007 organiseert Brugge Plus een gratis concert op de vooravond van de start van de Ronde van Vlaanderen. De voorbij zeven jaar traden al Bart Peeters, The Eagles Tribute Band, Soulsister, The Bootleg Beatles, Garland Jeffreys, Das Pop, Absynthe Minded en Praga Khan op. Dit jaar staat Intergalactic Lovers op de affiche

Intergalactic Lovers, de Belgische indie pop rock band die in 2008 ontstond uit een groep vrienden,  heeft intussen al een mooie internationale weg afgelegd.  Na hun bejubelde debuut ‘Greetings & Salutations' in 2011, bracht de band in 2014 hun fel gesmaakte opvolger ‘Little Heavy Burdens’ uit.  De singles 'Delay' en 'Islands' werden reeds grijs gedraaid op verschillende radiostations. Op dit album is opnieuw een hoofdrol weggelegd voor het melancholische stemgeluid van frontvrouw Lara Chedraoui en het typische gitaargeluid van Maarten Huygens.

Het voorbije jaar speelde Intergalactic Lovers van Brussel tot Tokio en verzorgde zo’n 120 shows, wat hen de titel van één van de hardst werkende Belgische bands oplevert.  Als kers op de taart haalde Intergalactic Lovers het eind vorig jaar, in een spannende strijd van Amerikaanse en Europese bands, om met 'Northern Rd' de soundtrack te leveren bij 'The Team'.  Een topserie met Veerle Baetens en Lars Mikkelsen ('The Killing') die dit voorjaar in tal van landen op de buis wordt verwacht.

Praktische info
Zaterdag 4 april om 20u30
Markt Brugge
Gratis!

''