• sfeerbeeld cultuurmarkt
  • Cultuurmarkt voor leraren 2011
slider title

Brugge Plus vzw organiseert voor het vijfde jaar een cultuurmarkt voor leraren. De educatieve medewerkers van de verschillende cultuurhuizen en stadsdiensten stellen u op dinsdag 7 juni 2011 graag hun programma voor de scholen voor.

We verwelkomen dit jaar enkele nieuwe organisaties. Zo kan je bij de stand van In&Uit terecht als u een schoolreis naar Brugge wil organiseren. En ook Circusatelier WOESH, het musicallaboratorium van The Academy, de vrijwilligerscentrale, het Symfonieorkest Vlaanderen en het Brugse netwerk vrijetijdsparticipatie stellen graag hun aanbod aan u voor.

Verder komt u zoals andere jaren opnieuw alles te weten over de voorstellingen en workshops in het Cultuurcentrum Brugge, de avondvoorstellingen in De Werf, het eenmans verteltheater De Waaier vzw, het Discovery-programma van het Concertgebouw en de concerten van Jeugd en Muziek. U hoort ook meer over de ondersteuning en infrastructuur voor schoolevenementen van Het Entrepot, klasbezoeken in de Openbare Bibliotheek, een Museummenu in Musea Brugge, schatten op zolder in het OCMW-archief, een filmprogramma tijdens de lesuren bij Lessen in het donker, films in Cinema Lumière én tijdens Cinema Novo, bezoeken aan de mediatheek van de Noord-Zuiddienst, de mensenrechtenwandeling van de Diversiteitsdienst, milieuactiviteiten van de dienst leefmilieu en Kinderboerderij De Zeven Torentjes, meerdaagse cultuurprojecten bij Vel tegen Vel van Brugge Plus.

Presentator Paul Schrijvers maakt u tijdens de cultuurmarkt wegwijs tussen de verschillende standen.

dinsdag 7 juni in de MaZ, Magdalenastraat 27, 8200 Brugge

doorlopend 16u30 tot 19u30

van 17u30 tot 19u30 geeft het Cultuurcentrum extra toelichting bij een aantal boeiende avondvoorstellingen voor leerlingen +16.

Toegang is gratis.

Inschrijven

E charlotte.forrier@bruggeplus.be

F 050 34 20 27

T 050 44 20 02

Vermeld naam school - adres school - aantal personen!