• Das Pop (c) Jimmy Kets
  • Das Pop
slider title

Das Pop gratis op de Markt van Brugge!

Sedert 2007 organiseert vzw Brugge Plus in opdracht van het Brugse stadsbestuur een gratis concert op de vooravond van de start van de Ronde van Vlaanderen. Hiervoor wordt het grote podium gebruikt waarop de dag nadien het startschot gegeven wordt voor de Ronde van Vlaanderen. De start van de Ronde van Vlaanderen is sinds 1998 op de Markt van Brugge. En al voor het 6e jaar op rij wordt de sfeer in de stad op zaterdagavond aangezwengeld door een gratis concert op de Markt. Tijdens de vorige edities kwamen Bart Peeters, The Eagles Tribute Band, Soulsister,  The Bootleg Beatles en  Garland Jeffreys de show stelen. Dit jaar zetten we de verjonging in met Das Pop.
Ondanks winst in Humo's Rock Rally (1998) is Das Pop een band die -zoals de naam doet vermoeden- bovenal de perfecte popsong nastreeft. Met massa's airplay, een bovengemiddeld aantal singles per album en een gestaag groeiende fanbasis lijken ze aardig in hun missie te slagen. Ze brachten reeds vier succesvolle albums uit: “I Love”, “The Human Thing”, “Das Pop” en het recentste “The Game”. België en Nederland gingen al lang overstag maar ook in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk timmert de groep naarstig aan de weg.
Frontman Bent van Looy geniet veel populariteit sedert zijn geslaagde deelname aan de tv-show ‘De Slimste Mens’ en als trendsetter op vlak van mode.

Media
http://www.daspop.com/
http://www.myspace.com/daspop
http://nl.wikipedia.org/wiki/Das_Pop

Praktische info
Zaterdag 31 maart 2012 om 20u30
Markt Brugge
Gratis!
Info: In&Uit Brugge [Concertgebouw]