• verhuis
  • 20.02Vacature grafisch ontwerper
slider title

Vacature grafisch ontwerper

Brugge Plus zoekt voor de versterking van haar team een:

MEDEWERKER GRAFISCH ONTWERP VOLTIJDS

Vervangingscontract van 25 juni 2018 tot 28 februari 2019

Wat zijn jouw uitdagingen bij Brugge Plus?

- Je draait mee in een creatief communicatieteam.
- Je ontwerpt campagnebeelden, flyers, folders, brochures, affiches dat het een lieve lust is en tilt zo de evenementen van Brugge Plus naar het hoogste niveau.
- Je staat mee in voor het ontwikkelen van signalisatie en aankleding voor onze evenementen.
 

Wie willen wij dagelijks een high five geven op de werkvloer?

- Iemand met een stevige grafische opleiding (hoger onderwijs, bachelor of master), aangevuld met uitgebreide en relevante werkervaring.
- Iemand met een sociale en communicatieve persoonlijkheid, die beschikt over conceptueel denkvermogen, een portie creativiteit en oog voor detail.
- Iemand die vlot overweg kan met InDesign, Photoshop, Illustrator en Acrobat. Druktechnische kennis is een absolute vereiste, kennis van webdesign is mooi meegenomen.
- Iemand die een kei is in beeldcreatie. Je weet een sterke visual te creëren door middel van fotografie of illustratie. 
- Iemand die typografisch sterk uit de hoek komt: je kan eender welke tekst omzetten in een helder gestructureerd en spannend typografisch geheel.
- Iemand die fungeert als belangrijke schakel met onze drukkers: zowel het opvragen van prijzen en papierstalen, het aanleveren van drukbestanden als het opvolgen van het volledige drukprocedé neem jij voor je rekening. 
- Iemand die geen enkele digitale uitdaging uit de weg gaat. Als sociale ziel hebben de sociale media geen geheimen meer voor je.
- Iemand die helemaal niet vies is van deadlines en stress staat niet in jouw woordenboek. 


Wij bieden

- Contract voor bepaalde duur van 25 juni 2018 tot en met 28 februari 2019
- Verloning volgens CAO 329
- Maaltijdcheques


Interesse?

Graag portfolio, cv en motivatiebrief.

Reageren voor 19/03/2018 t.a.v. Lieve Moeremans, directeur, Brugge Plus vzw, Lange Vesting 112, 8200 Brugge of via e-mail: info@bruggeplus.be (opgelet: bestanden zwaarder dan 6 MB via wetransfer te bezorgen)

Geplaatst op 20.02